z     n     a     i     l     n     y     h     e     d     e     r               0     2 

the znailheadquarter ... 28/6-1999

the one and only ... the znail
Kære ZNAIL-bruger

Vi udsender hermed et særnummer af vort stadigt nye znailnyhedsbrev. Grunden er at vi med glæde kan offentliggøre et samarbejde der vil betyde drastiske forbedringer på znail. Det er således ej længere en hemmelighed at TV2.dk og znail.dk går i samarbejde for at gøre livet på 'nettet' bedre og nemmere for de danske internetbrugere.

znail vil i denne forbindelse blive relanceret og smelte sammen med TV2's Ping-univers og dermed fremover være en del af TV2's generelle tilbud til de danske internetbrugere.

Lad det være slået fast med det samme: vi er meget glade og lettere stolte over denne aftale. Vi glæder os til fremover at kunne tilbyde znailfunktionaliteten til en meget stor del af den danske internetbefolkning og ligeledes på denne måde at have meget gode rammer til at videreudvikle servicen bedst muligt.

Vi er allerede påbegyndt denne videreudvikling, og har således det sidste stykke tid arbejdet intenst på at forbedre de enkelte service-elementer samt en generel ny og forbedret indpakning. Dette kan forklare en forholdsvist stillestående udvikling på den kørende znail-service. Vi håber at den relancerede service til fulde kan kompensere for dette :-)

Sammensmeltningen vil ske i løbet af et overskueligt antal uger. Som udgangspunkt vil man som znailbruger blot opleve en forbedring - nærmere info omkring sammensmeltningen følger naturligvis. 

Venlige hilsener
Anders Blauenfeldt og Mikkel B. Stegmann
Grundlæggere af znail